Naša Delatnost

SOKO TIM 021 je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom predmeta od plastike od 50ml do 20l.

Soko Tim 021

Postulati Kompanije

Soko Tim 021 je kompanija koja konstantno stremi usravršavanju i inovacijama u procesima svoje proizvodnje kako bismo uvek mogli zadovoljiti sve standarde koji se od nas traže. Naša delatnost je usko specijalizovana za proizvodni program koji nudimo, te svih 30+  zaposlenih  daju svoj apsolutni maksimum na zadovoljstvo naših klijenata u zemlji i svetu.

Poštovanje ekoloških principa, smanjivanjem emisije u vazduh, vodu i zemlju, uz smanjenje otpada i njegovo adekvatno zbrinjavanje.

Kvalitetno izvršavanje radnih obaveza podstaknuto redovnim obukama zaposlenih u oblasti struke, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.

Osvajanje novih i očuvanje starih tržišta, kvalitetom svojih proizvoda i usluga, građenjem ugleda na tržištu i razvijanjem dugoročnih partnerskih odnosa.

Sprečavanje incidenata na radu stvaranjem bezbedne radne okoline, uz korišćenje bezbedne opreme za rad, korišćenje propisanih sredstava za ličnu zaštitu na radu i striktnu zabranu korišćenja alkohola i opojnih sredstava.

Konstantno radimo na proširenju asortimana proizvoda kao i uvođenje nove, savremene tehnologije koje obezbeđuje poboljšanje kvaliteta naših proizvoda.

Soko Tim 021
Proizvodi

Klikom na link Pogledajte naš kompletan asortiman